Salát z karbanátků z cizrny
Posted On 17. 7. 2016
Další varianta jak využít karbanátky z cizrny je, vytvořit z nich salát. Pokud obejdete zahradu/zahrádku a natrháte vše čerstvě rostoucí a jedlé, bude salát plný enzymů a vitamínů. Zelenina z obchodu tento benefit bohužel nemá :-(.
Nebojte se jedlých květů, jsou skvělé a je to vitamínová a enzymatická bomba . Lahodné jsou květy pupalky, ostré a pikantní (jako hořčice) jsou květy a listy lichořeřišnice, která je zároveň vynikající jako prevence proti streptokokům, stafylokokům a podobných potvor 🙂 , posiluje močové cesty a ledviny.
Salát s karbanátků z cizrnySuroviny:
- Karbanátky z cizrny
- Salát ( já použila zelený Lotto)
- Hrst červeného rybízu
- Květy a listy lichořeřišnice
- Gomasio z černého sezamu
- Naklíčená quinoa
- Lněný olej
Postup přípravy:
- Salát natrháme.
- Karbanátek nakrájíme na menší kousky.
- Promícháme, přidáme zbytek surovina a opět promícháme.