Špenát, cizrna a houbičky shiitake
Suroviny: 300 g houbiček shiitake 250 g čerstvých špenátových listů 100 g vařené cizrny (30 g v suchém stavu) 2 cibule 6 stroužků česneku......
Vařené jáhly s pečenými rajčaty a lněným olejem
Suroviny: jáhly rajčatová omáčka nebo pečená rajčata bylinky na zdobení lněný olej listový salát (hlávkoý, rukola, polníček,.. Postup: Uv......
Kváskové lívance
Suroviny: 130 g kvásku pšeničného 450 ml rýžového mléka 200 g ječné mouky 100 g jemných ovesných vloček 70 g rýžového /datlového/pšeničné......
Vodní pickles
Kvašení (fermentace) – dělá potraviny lépe stravitelnými (konzervuje potraviny), uchovává v potravinách vitamíny a živiny. Kvašením vznik......
Rychlý salát
Včera jsem cítila, že jsem lehce zahleněná, tak jsem si uvařila odvar ze slzovky. Poté, co ho připravím, je tu otázka, kam s uvařenou sl......