Borůvková „nadívajna“
Znáte to, vzpomínky na dětství… Nevím, jak se tento recept přesně jmenuje, ale moje maminka mu říkala „nadívajna“. Já i sestra jsme ji mi......
Salát ze špenátu, jáhel a cizrny
Suroviny na 2 porce: 50 g čerstvých listů špenátu 10 ks ředkviček 100 g pórku 2 PL lněného oleje 100 g vařených jáhel (přibližně 30 g v s......
Špenát, cizrna a houbičky shiitake
Suroviny: 300 g houbiček shiitake 250 g čerstvých špenátových listů 100 g vařené cizrny (30 g v suchém stavu) 2 cibule 6 stroužků česneku......
Vařené jáhly s pečenými rajčaty a lněným olejem
Suroviny: jáhly rajčatová omáčka nebo pečená rajčata bylinky na zdobení lněný olej listový salát (hlávkoý, rukola, polníček,.. Postup: Uv......
Kváskové lívance
Suroviny: 130 g kvásku pšeničného 450 ml rýžového mléka 200 g ječné mouky 100 g jemných ovesných vloček 70 g rýžového /datlového/pšeničné......