Pudink z muchovníku
Překvapení dnešního dne :-D Káťa chtěla koktejl z muchovníku. Rozmixovala jsem plody muchovníku s kokosovým mlékem a přidala trochu javor......
Salát ze špenátu, jáhel a cizrny
Suroviny na 2 porce: 50 g čerstvých listů špenátu 10 ks ředkviček 100 g pórku 2 PL lněného oleje 100 g vařených jáhel (přibližně 30 g v s......
Špenát, cizrna a houbičky shiitake
Suroviny: 300 g houbiček shiitake 250 g čerstvých špenátových listů 100 g vařené cizrny (30 g v suchém stavu) 2 cibule 6 stroužků česneku......
Vařené jáhly s pečenými rajčaty a lněným olejem
Suroviny: jáhly rajčatová omáčka nebo pečená rajčata bylinky na zdobení lněný olej listový salát (hlávkoý, rukola, polníček,.. Postup: Uv......
Vodní pickles
Kvašení (fermentace) – dělá potraviny lépe stravitelnými (konzervuje potraviny), uchovává v potravinách vitamíny a živiny. Kvašením vznik......