Štítek: zelenina

Salát ze špenátu, jáhel a cizrny

Suroviny na 2 porce: 50 g čerstvých listů špenátu 10 ks ředkviček 100 g pórku 2 PL lněného oleje 100 g vařených jáhel (přibližně 30 g v s......

Vodní pickles

Kvašení (fermentace) – dělá potraviny lépe stravitelnými (konzervuje potraviny), uchovává v potravinách vitamíny a živiny. Kvašením vznik......

Rychlý salát

Včera jsem cítila, že jsem lehce zahleněná, tak jsem si uvařila odvar ze slzovky. Poté, co ho připravím, je tu otázka, kam s uvařenou sl......

Chřestová polévka

Poprvé v životě jsem koupila chřest a přemýšlela, co s ním :-). Nechtěla jsem vařit polévku zahuštěnou bílou moukou. To se se mnou úplně ......